Stříbrné knihy snů 1-3 (box) přehled

Stříbrné knihy snů 1-3 (box)
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359408/mid_stribrne-knihy-snu-box-1-3-ZXJ-359408.jpg 5 45 45

Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu. Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť ;)... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stříbrné knihy snů 1-3 (box). Přihlašte se a napište ho.

holkazbrooklynu
22.03.2022 4 z 5

Trilogie o cestování ve snech a jejich manipulaci. Příběh doplněn o první lásku, život náctiletych v partě, silných protivníků či nepřátel a stěhování k nové části rodiny. Velmi hezky napsané autorka má pro tohle vrozený talent. Každá její kniha stojí za přečtení.

Fortuna7
25.10.2020 5 z 5

Moc roztomilá série. Úžasný nápad. Moc doporučuju

Elka252
09.04.2020 5 z 5

Nádherná série. Všichni si mě získaly. Liv jsem fandila a přála jsem si taky se tajně scházet ve snech.

Kniha Stříbrné knihy snů 1-3 (box) v seznamech