Strmý pád přehled

Strmý pád
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464337/bmid_strmy-pad-Idi-464337.png 4 439 439

Hailee a Chase série

1. díl >

Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky. Ale Hailee má plán: slíbí milované sestře, že bude odvážná a podnikne všechny věci, ke kterým se doposud neodhodlala. A tak si na počátku prázdnin prostě sbalí věci, nasedne do auta a vyrazí na dobrodružnou cestu napříč Amerikou, během níž se postaví mnohým výzvám a splní si své tajné sny. Koncem léta se zastaví i ve Fairwoodu, aby navštívila hrob svého internetového kamaráda Jespera a splnila slib, který dala i jemu. Náhoda tomu chce, aby se tu Hailee, již létem opálená a působící jako život milující, veselá a odvážná dívka, seznámila s Chasem, šaramantním mladým mužem, Jesperovým kamarádem a spolužákem. Jenže už od chvíle, kdy ho poprvé spatří, ví, že má problém – láska ani nová naděje v jejím cestovním plánu nebyly. Ani to, že se Chase tak nebezpečně přiblíží k jejímu temnému tajemství…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Falling Fast, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strmý pád. Přihlašte se a napište ho.

malutka888
13.11.2024 4 z 5

Mě se to líbilo moc! Příběh opravdu silný, občas jsem bulela jak želva. Konec mě opravdu překvapil.

Ludmila91
09.11.2024 5 z 5

Mě se to moc líbilo

Katy003
07.10.2024 1 z 5

Na tuhle knihu jsem se vážně těšila. Zaujala mě obálka, recenze i příběh.
Bohužel to ale nakonec bylo velké zklamání. Vůbec se mi to nechtělo číst. Začátek byl takový nijaký, střed knihy už trochu jo, no a konec - přesněji řečeno asi 10 stránek - bylo to nejzajímavější z celé knihy.
Čekala jsem poutavý příběh, kdy budu hltat stránku po stránce. Upřímně řečeno, jsem byla ráda, že jsem těch 400 stran strávila asi za dva měsíce. Které za mě byly promarněné.
Druhý díl si ani kupovat nebudu, protože jednou stačilo.

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020

Prohlíží si mě s výrazem, jako bych byl odpovědí na všechny její modlitby...

Stojím tady před ženou, o které nic nevím, neznám ani její jméno, a přitom nemohu myslet na nic jiného než na líbání s ní.

Nevěřím na lásku na první pohled. Určitě ne. Ale přitažlivost na první pohled? Ó ano.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Strmý pád v seznamech