Strygy #1: Volání půlnoci přehled

Strygy #1: Volání půlnoci
https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/9369/bmid_strygy-1-volani-pulnoci-qrU-9369.jpg 3 12 12

Působení tajemných sil takřka stálo život amerického prezidenta při jeho návštěvě údajně dokonale střežené základny.Vzrušená debata v Pentagonu rozhodne, že odpovědnost nese velitel prezidentovy ochranky Kevin Nivek. Ten však nerezignuje, naopak, pouští se do pátrání na vlastní pěst. V jeho snažení ho pohání i skutečnost, že dva jeho nejbližší přátelé nevysvětlitelně zmizí… Kam až ho jeho pátrání zavede?... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: ,

Le Chant des Stryges: Ombres, 1997

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strygy #1: Volání půlnoci. Přihlašte se a napište ho.

bazyk21
27.12.2021 5 z 5

zajímavý příběh, nádherná ilustrace

trudoš
27.12.2020 4 z 5

Je legrační dostat se po dvaceti letech k příběhu, jehož děj si tak nějak zakládá na aktuálních technických udělátkách – a teď je zoufale zastaralý. Tajné dokumenty přechovávané na disketách, mobilní telefony, sloužící pouze k telefonování… už jsem jen čekal, kdy na mě vyskočí fax nebo pager. To už jsem vážně tak starej, že mi i tyhle drobnosti připadají jako historie? A co teprve moje děti, nepohlížejí na mě jako na vymírajícího dinosaura, vzhledem k tomu, že jediná vychytávka, kterou umím používat, je toustovač?
Ale ke komiksu samotnému. Strygy jsou velmi povedenou kombinací špionážního thrilleru a paranormálního hororu. První díl je vyloženě rozehrávka; vlastně se pořádně ani neřekne, o co v celé sérii půjde a kdo bude kopat za který tým, ale právě ta neurčitost, kdy většinu času tušíte a zároveň pořád tápete, je šíleně podmanivá. Fox Mulder by umřel blahem. Navíc to perfektně šlape jak po dějové stránce, tak výtvarné, až je jednomu líto, že se u nás tahle řada nikdy nedočkala konce.

Disease
10.02.2020 5 z 5

Jednoznačně to nejlepší, co BB art z evropského komixu vydal.

Kniha Strygy #1: Volání půlnoci v seznamech

Eric Corbeyran