Studijní materiály k prostorové orientaci a samostatnému pohybu zrakově postižených přehled
kolektiv autorů , Ján Jesenský
PhDr.Ján Jesenský a kolektiv (JUDr. Vladimír Prášil, dr. Pielasch): Studijní materiály k prostorové orientaci a samostatnému pohybu zrakově postižených. "Studijní materiály I. kursu instruktorů a konzultantů prostorové orientace a samostatného pohybu vycházejí péčí II. oddělení sekretariátu ÚV SI v ČSR. Materiály obsahují většinu referátů, které byly předneseny v kursu I. ... Jejich hlavním posláním je dát absolventům kursu možnost vrátit se v samostatném studiu k učivu kursu, případně informovat i další odborníky o problematice PO SP ZP (prostorová orientace a samostatný pohyb zrakově postižených). Dalším cílem je dát prvním instruktorům a konzultantům PO SP ZP do rukou základní vodítka pro organizování a pedagogické zabezpečení kursů PO SP ZP. ... ..." (úvod, duben 1978)... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Studijní materiály k prostorové orientaci a samostatnému pohybu zrakově postižených. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Studijní materiály k prostorové orientaci a samostatnému pohybu zrakově postižených v seznamech