Studovali práva přehled
Petr Ritter , Zdeněk Šťastný
Kniha o dvou přátelích, Davidovi a Jakubovi, kteří zjišťují, že studovat práva ještě neznamená je také dostudovat. Stojí proti nim vrtošivé libůstky univerzitních profesorů, ale také povinnosti k pitkám, k jejich pověsti bohémů, politika, vůně rozestlaných dámských postelí, celý studentský svět žijící v přesvědčení, že život je nekonečný a pulzuje lehkým rytmem nadějí a otevřených šancí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Studovali práva. Přihlašte se a napište ho.
Malomesto.Autor cetl Zvonokosy a neco mu zbylo v hlavicce.Slatanina o dvou Jenofefach a jednom studentovi.Nebo o dvou studentech a jedne Jenofefe.Neni to uz vtipne a ani originalni.
Kniha Studovali práva v seznamech
Tuto knihu si nejlépe vychutnají ti, kteří studovali vysokou školu okolo roku internacionální pomoci, kterou nám poskytli ti nejlepší přátelé z východu a okolí. Jazykem velmi sofistikovaným a plným různých veselých termitů a jinotajů nám autoři vypověděli hodně o životě studentů té doby. Samozřejmě chlast tekl proudem a ženy se natřásali stejně jako dnes, ale skrývání svých pravých názorů se musel asi člověk dopouštět častěji. Není to čtení pro každého, narození po roce 1990 budou mít problém.