Stvoření světa: Zachraň se přehled
Arkadij Petrov
![Stvoření světa: Zachraň se Stvoření světa: Zachraň se](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441739/bmid_stvoreni-sveta-zachran-se-gr6-441739.png?v=1588789230)
První svazek trilogie.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stvoření světa: Zachraň se. Přihlašte se a napište ho.
![luba2532 luba2532](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
28.02.2024
Kniha se mi líbí, bavilo mně téměř všechno, nové způsoby léčení, vize, nebo jak bych to nazvala...zajímavé, hlavně taky si myslím, že všechno je nejdříve v neviditelném světě a pak se to promítá do naší reality. Když toto pochopíme, nastane nová etapa vývoje.
Kniha Stvoření světa: Zachraň se v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
2014 | ![]() |
2016 | ![]() |
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2017 | ![]() |
Tato kniha je tak nadupaná informacemi, že nestačí si ji přečíst pouze jednou. Mnoho mi toho při čtení určitě "uteklo", mnohdy jsem to až "nepobírala" (obzvlášť cestování/navštěvování jiných světů a boje světla a temnoty). Každopádně knihu nevnímám jako výplod fantazie či něco podobného, věřím, že "realita" je jiná než jak se nám jeví. Autor má dar jasnovidění a jasnocítění, léčení pomocí energie, myšlenky, záměru. Pro mě velmi zajímavá, nevšední kniha a určitě si přečtu další díly této trilogie.