Stvůry a blíženci přehled
Francis Paul Wilson
Psychologický thriller o zneužití hypnózy. Krásná mladá žena, která se léčí u psychiatra, po nocích navštěvuje bary a vyhledává společnost mužů. Jednou však procitne z hypnozického spánku, zhroutí se vlastní bezmocnosti a vrhne se z okna 12. patra. Její sestra-dvojče chce prostřednictvím svého přítele detektiva očistit alespoň její památku. Málem se však stane díky své podobě další obětí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stvůry a blíženci. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem ji před lety a dodnes se mi vybavuje ta hrůza, když Kelly v hotelovém pokoji pročítal z hypnózy ve společnosti dvou neznámých mužů a uvědomila si, že je proti zlu, kterému je nucena čelit, naprosto bezmocná.
Kniha Stvůry a blíženci v seznamech
dvojčata psychologické thrillery
2011 | Pevnost |
2004 | Hrobka |
2001 | Pustiny |
1994 | Stvůry a blíženci |
1994 | Zabij dítě, které se vrací |
(SPOILER) Četl jsem před mnoha lety, když u nás kniha poprvé vyšla a v té době jsem hodnotil plným počtem, jelikož je kniha neuvěřitelně čtivá hned od první věty. Dnes po opětovném přečtení snižuji hodnocení z pěti na dvě kvůli nadpřirozenému velmi hloupému závěru a rozuzlení příběhu. (Gates se převtěloval do žen, nejraději bych dal odpad) Milovníci Stephena Kinga budou nadšeni a jak se tak dívám i na ostatní Wilsonovy knihy všude je nějaké nadpřirozeno jak u Kinga.