To je tvá smrt přehled

To je tvá smrt
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488682/bmid_to-je-tva-smrt-SWk-488682.jpg 4 32 32

V Brightonu je při návratu z práce unesena z parkoviště u svého domu mladá žena. Policie podezírá jejího přítele, ale dojde k dalším únosům i náhodnému objevu mrtvých těl mladých žen. Mají na tělech vypálený nápis To je tvá smrt a všechny byly stejně jako unesené dívky mladé, krásné, s dlouhými tmavými vlasy. Roy Grace a jeho tým si musí připustit to nejhorší – v Brightonu a okolí řádí sériový vrah. Rozjíždí se rozsáhlé pátrání po takzvaném Brightonském značkovači a policisté doufají, že unesené dívky ještě žijí. Dokáže je Roy a jeho tým najít dřív, než je vrah zabije? Strhující akční thriller s nečekanými zvraty patří k nejnapínavějším ze série knih o superintendentovi Royi Graceovi.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr

You Are Dead, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To je tvá smrt. Přihlašte se a napište ho.

hlenicka
11.09.2024 4 z 5

Tohle byla asi má teprve první knížka od autora. A zatím nevím,jestli dám šanci jiným nebo stačilo. Tohle bylo za mě až moc,jak šlo všechno hezky jednodušše,na co detektiv hlavní postava sáhl,to mu šlo,všichni jsou nějací až moc chytří,jako vůbec nepravděpodobný děj. Ale tak dobře,pořád je to jenom román. Ale i tak.

london.calling
26.05.2024 5 z 5

Peter James a jeho knihy jsou v Britanii velmi popularni. Nektere uz dostali i televizni, serialove zpracovani a tesi se uz dlouhodobe velke oblibe.
Ja mam autorovy knihy moc rad, jsou to typicke klasicke britske detektivky, se sympatakem SI Roy Gracem, prostredi Brightonu, mondenniho letoviska na jihu Anglie dodava knize tu spravnou atmosferu a "setting".
Doporucuji autora.

MaJa264
25.11.2023 3 z 5

Začátek série super, ale čím dál tím víc jde úroveň níž. Přeskakovala jsem celé rozvlacne pasáže. Vadila mi i přemíra citoslovcu auuu, jeee..., název případů. Snad překladatel pospíchal.

Billy Summers, Medovník s pepřem a další knižní novinky (20. týden)

15.05.2022

Kniha To je tvá smrt v seznamech

Peter James
britská, 1948