Superkrávy v ohrožení přehled
A. Audhild Solberg
Superkrávy série
< 3. díl
Být jiný není žádná sranda. A co teprve když dojde na lásku? Od chvíle, kdy se superkrávy nemožně ztrapnily a Anne Bea se vyhrabala z nejnižší ligy, uběhly čtyři měsíce. Její třinácté narozeniny se blíží mílovými kroky, ale ještě předtím pojede celá sedmička na školu v přírodě — do opuštěného hotelu vysoko v horách. Na tenhle výlet Anne Bea nikdy nezapomene. Kdo má na svědomí skřípavé zvuky, které se ozývají v noci na chodbách? A je možné být zamilovaná do dvou kluků zároveň? Třetí díl úspěšné série o sympatické albínce s nezaměnitelným smyslem pro humor. Nesentimentální, zábavný příběh o tom, jak krutý může být život ve škole, ale i o tom, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.... celý text
Literatura světová Dívčí romány
Vydáno:Originální název:
Det spøker for superbitchene, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Superkrávy v ohrožení. Přihlašte se a napište ho.

Celá tato série je velmi zdařilá a povedená. Všechny tři díly jsem přečetla jedním dechem a nechce se mi věřit, že už je konec. Líbí se neukončené závěry. Každý si vymyslí, co se mu líbí. Jedině doporučuji, ačkoliv pravděpodobně nejsem věkem spádová kategorie čtenářů.
Knižní novinky (29.1. - 11.2.)
29.01.2018
Kniha Superkrávy v ohrožení v seznamech
v Mé knihovně | 4x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
Upřímně, na tuhle knihu mám jednu zásadní vzpomínku z doby, kdy mi bylo deset a četla jsem ji poprvé a zatím naposledy. Jak ležím v posteli, bojím se zhasnout světlo a umírám strachem z příběhu o vražedné chůvě a klukovi, který zemřel, aby zachránil svou sestru. Tohle je jedna z mála věcí, které si z knížky dodnes pamatuju, i přesto, že bych tu mohla vypíchnout mnoho lepších i zajímavějších věcí. :)