Superstar SpongeBob přehled

Superstar SpongeBob
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416388/bmid_superstar-spongebob-3g2-416388.png 4 2 2

Díky řízení osudu, touze stát se slavným a náklonnosti fanoušků je SpongeBob vybrán do televizní soutěže. Producent Bary Kuda, machr v oboru, vidí SpongeBobův talent a očekává tak hvězdnou popularitu pro něj i pro sebe. A že je SpongeBob na všudypřítomné kamery připraven! Jenže, než bys řekl „krabí hambáč od Křupavého kraba“, všechna ta sláva stoupne SpongeBobovi do hlavy. Opustí SpongeBob své přátele ze Zátiší Bikin a stane se oceánskou celebritou? Nebo je snad ve vzduchu cítit něco prohnilého?... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress

SpongeBob Superstar

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Superstar SpongeBob. Přihlašte se a napište ho.

mataaskorice
10.12.2021 2 z 5

Krátký příběh o tom, kterak se ze SpongeBoba stala filmová hvězda, jak mu narostlo ego a jak se skrz svou nafoukanost začal povyšovat nad své kamarády a toho, jak v závěru dospěl k poznání svých omylů. Knížka desetileté dcery. Je nečtenář, takže jsem ráda za jakoukoli knížku, po kterém sáhne. Pro milovníky SpongeBoba jistě bezva počtení, pro nás běžné čtenáře taková znouzectnost.

Kniha Superstar SpongeBob v seznamech