Suši v duši přehled

Suši v duši
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129440/bmid_susi-v-dusi-XTA-129440.jpg 4 415 415

Denisa přijala pracovní nabídku v Japonsku, které si záhy oblíbila, Naučila se japonsky a nakonec se seznámila s Japoncem, do kterého se zamilovala. A protože city byly vzájemné, po nějaké době se vzali. Denisa toužila stát se „opravdovou“ Japonkou a ve všem se přizpůsobit zemi, kde se rozhodla žít. Ukázalo se však, že to vůbec nebude jednoduché.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Suši v duši. Přihlašte se a napište ho.

DominaCZ
23.07.2024 ztráta času

Zápaďačka si prostě nemůže hrát na rodilou Japonku, všechny tyhle "já to zvládnu" fantasmagoričky by si to měly uvědomit.
Takže dobře jí tak no.
Nuda.

hanak.olga
20.01.2024 5 z 5

Denisa je velmi odvážná žena a přitom úplně "stejná" jako každá jiná. Jako každá jiná chce muže, kterého může milovat a být milována. Klobou dolů, co všechno zvládla a že dokázala odejít a čelit budoucnosti se synem míšencem na Slovensku.
Dobrá sonda do života japonců a zjištění, že všude je to, více méně, "stejné".

Aroucaria
21.06.2023 2 z 5

Taková dvouhubka na dovolené, kdy je vedro, že se dá být jen v bazénu nebo si číst a nechat mozek odpočívat.

Kniha Suši v duši v seznamech