Sen v bielom přehled
Nora Roberts
Svatební quartet série
1. díl >
Štyri kamarátky z detstva sa stali majiteľkami svadobnej agentúry Sľub. Mac, Laurel, Emma a Parker sa ako malé dievčatá rady hrávali na nevesty, dokonca aj na ženíchov, a teraz sú svadby pod ich taktovkou tie najvychýrenejšie v okolí. Prvá z nich je fotografka, druhá cukrárka, tretia má na starosti kvetinovú výzdobu a štvrtá perfektné plánovanie. Mackensie Elliotová vďaka svojmu fotografickému talentu zachytáva chvíle, ktoré ako dieťa sama nezažila, pretože jej rodičia sa rozviedli. Práve sa chystá na schôdzku s klientmi, keď sa za mierne povážlivých okolností stretne s nevestiným bratom. Rodinne založený stredoškolský profesor angličtiny Carter Maguire nie je jej typ, ale už prvý bozk toto presvedčenie riadne naštrbí. Mac považuje schôdzky s Carterom len za príjemné rozptýlenie. Z nezáväzných stretnutí sa však neraz vykľuje niečo silnejšie práve vtedy, keď sa to najmenej hodí!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , Ikar (SK)Originální název:
Vision in White, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sen v bielom. Přihlašte se a napište ho.
Romanticky laděný příběh Mac a Cartera je čtivý, prostředí svatebního salónu určitě zajímavé, ale tak nějak mi celá kniha přišla místy nezáživná. Nicméně mám tuto autorku ráda, takže si sérii přečtu celou.
Mac byla divná, Carter měl příjmení jako 1 česká nadávka, Macina matka byla na ránu pěstí. Přesto se to moc hezky četlo.
Kniha Sen v bielom v seznamech
v Mé knihovně | 176x |
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Příjemná a pohodová kniha na zimní den.