Svedený anděl přehled

Svedený anděl
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47120/svedeny-andel-47120.jpg 4 63 63

Sestry Huxtableovy série

Sestry Huxtableovy: - Nečekaná svatba - Vášnivé námluvy - Vše končí láskou - Svedený anděl I nejmladší z rodiny Huxtableových, Stephen, bratr tří tvrdohlavých sester, prožívá milostné dobrodružství v novém románě královny romantického psaní. Cassandra Belmontová nechce obyčejného milence. Ten její musí být bohatý a z dobré rodiny, a milovat ji nade vše. Ale svatba nepřichází v úvahu - Cassandra je v podezření, že zavraždila svého manžela - a tak, aby přežila, musí obchodovat se svou krásou. Soustředí své svody na Stephena Huxtablea, neodolatelného hraběte z Mertonu. I Stephen je přesvědčen, že dráždivá lady Paget by byla ideální milenkou. Ale musí být po jeho. A tak kolem sebe krouží jako dva šermíři, až jedna vášnivá noc úplně změní pravidla hry. Cassandra je v nebezpečí, že přijde o svou svobodu a Stephen již netouží po milence, ale po lásce a ženě.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Seducing An Angel, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svedený anděl. Přihlašte se a napište ho.

Ála1968
28.04.2023 4 z 5

Tak si Mary Balogh napravila reputaci a musím říct, že tentokrát to byla taková nádhera, až jsem i nějakou slzu upustila.Za mě prostě úchvatné.Nebýt prvního dílu, který se moc nepovedl,byla by to krásná série.Tak doufám, že mě poslední díl nezklame.

pip11
01.10.2021 5 z 5

Tentokrát to byl příběh Stephena, nejmladšího z rodiny Huxtableových. Pěkný příběh, který se lehce četl a já si to příjemně užila.

petraj30
09.11.2020 3 z 5

Na Stephena jsem se těšila od prvního dílu, byl to muž se srdcem na pravém místě, nicméně jeho nevěsta mě vůbec nepřesvědčila. Během pár minut jsem si na ni vypěstovala neskutečnou averzi. To jak se předváděla a vychloubala mi do historických romancí moc nesedí a na dalších stránkách jsem se ji ani nesnažila nijak pochopit. Chápu, že si v životě prožila to zlé, ale nějak jsem s ní nesoucítila. Chvílemi mi bylo Stephena až líto, jakou nevěstu mu spisovatelka přisoudila. Ale ten konec byl krásný a více měně ten celý příběh zachránil, ale podle mě byl slabší než ty předchozí. Ale i přesto se mi celá série prozatím líbí. Těším se na poslední díl.

Kniha Svedený anděl v seznamech