Svedený ďábel přehled

Svedený ďábel
https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/6364/svedeny-dabel-6364.jpg 4 146 146

Napínavý příběh ovdovělého lorda Juliana se odehrává na počátku 19. století. Lord se rozhodne znovu oženit s vnučkou svého souseda, avšak jen proto, že chce zajistit svému panství dědice. Jeho nedůvěra k ženám včetně nevěsty však komplikuje jejich vztah a přivádí je do nebezpečí života. Teprve nejtěžší zkoušky oba manžele přivádějí k poznání skutečné hloubky jejich vztahu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Seduction, 1990

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svedený ďábel. Přihlašte se a napište ho.

Rose-Mary
20.11.2024 4 z 5

Hrabě Julian z Ravenwoodu byl odmítnutý s žádosti o ruku slečny Sophy, vnučky lorda Dorringa, žijícího v sousedství jeho hrabství. Velmi rozhněvaný žádal o osobní rozhovor se Sophyí. Dívka byla do něho tajně zamilovaná od svých sedmnácti let, ale to se nesměl dozvědět. Byla přesvědčená, že on by si ji vzal jen z politických a osobních důvodů, zcela bez lásky. Lord Julian byl vdovec, jeho krásná žena Elizabeth s velmi špatnou pověstí, zemřela před třemi lety.
Sophy nakonec souhlasí se sňatkem, když jí Julian slíbí, že se jí tři měsíce po svatbě ani nedotkne. Věří, že za tu dobu by si mohli najít k sobě cestu a zamilovat se.
Děj se komplikuje se Sophyným tajemstvím, když se snaží vypátrat svůdce své mrtvé sestry. O Sophy se zajímá muž, který nemá dobrou pověst a Julian musí být neustále ve střehu.
Kniha se dobře četla, mám ráda historické romance s dobrým koncem.

Žampion
22.07.2024 5 z 5

Já prostě jsem cílová skupina této autorky. Bylo to zase úžasné. Historická romance s náznakem erotiky. Za mě velké ANO.

uzivatel4895
28.10.2023

V slovenskom vydaní má kniha názov Čierny prsteň

Kniha Svedený ďábel v seznamech