Lara přehled
Bertrice Small
Svět Hetar série
1. díl >
Tímto románem nám představuje autorka celou novou zemi Hetar, říši lesních pánů, princů stínů a pobřežních králů. Kraj vášní, jak umírněných tak i divokých. Tam sice každý zná své místo, ale může povýšit až na nejvyšší vrcholy. Spořádaná a pozlátkem zdobená Hetar již však nemůže ignorovat vzbouření, které vře v zemi kouzel a záhad. A tak se z města ležícím v samém srdci země vydává krásná víla Lara na cestu, jež probudí jak její mysl, tak tělo, ukáže jí pravý význam nesmrtelné lásky a spalující vášně, a změní tak navždy osud celé země...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lara. Přihlašte se a napište ho.
Nemůžu tvrdit, že jsem tuhle knihu přečetla celou. To ani zdaleka. Ale proboha!!!!!! Jak tohle může někoho napadnout? První stránka a už se tam mele o tom, jak moc milují svoji dceru, ale stejně si radši polepší na společenském žebříčku tím, že ji prodají do otroctví (sexuálního, nutno podotknout). Prostě nemám slov. SRAČKA!!!!!! Pokud si chcete zachránit aspoň tu část, co zbývá z vašich mozkových buňěk radši tuhle knihu ani neotevírejte.
Tak z tehle knihy se mi chce zvracet. Se zhnusenim jsem ji prestala v pulce cist. Oslava znasilnovani a degradace zen. Tohle musel psat snad nejaky perverzak. A ta holka? Vetsi bezduchou hlupacku jsem nevidela. Ta se jeste na to znasilnovani snad tesi.
Kniha Lara v seznamech
1999 | Otrokyně lásky |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
2007 | Divoká Jasmína |
2000 | Adora |
Hledáte knihu kde je sex, fantasii příběh a s realitou má společné jen tištěná písmenka? Vymyslet tento příběh muselo dát hodně práce. Na knize se mi moc líbilo že borti konzervatismus.