Svět patří romantikům přehled
Luděk Stínil
Dvacetipětiletý Lukáš vypráví svůj příběh, ve kterém je hlavním problémem jeho vztah k velmi mladé dívce. Láska, sex, sport a kamarádi - to je svět mladého muže, Lukáše. Snadno navazuje nové známosti a s lehkostí je i opouští. Za nezvyklých okolností se seznámí s dívkou, kterou je okouzlen. Vážné problémy nastanou ve chvíli, kdy zjistí, že Sandře je pouze čtrnáct let. Do jejich vztahu zasáhne nejen otec dívky, ale i Lukášova dávná láska, které dal před léty písemný slib, že se s ní ožení.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svět patří romantikům. Přihlašte se a napište ho.
Bomba! Za mě jedna z nejpovedenějších knih od tohoto autora. Dokonale jsem se dokázala do příběhu Lukáše, kde hlavním problémem je jeho vztah k velmi mladé dívce, vžít. Po přečtení ve mně nadále přetrvával onen zvláštní pocit, který nedokážu správně pojmenovat. Jednou se k této knize určitě vrátím.
Kniha Svět patří romantikům v seznamech
2004 | Líbej, ale nemiluj |
2005 | Když život bolí |
2008 | Lásko, kde jsi? |
2007 | Nechci tě ztratit |
2007 | Přísný zákaz lásky |
Pro mě dobře, že se Lukáš se Sandrou rozešel, ten vztah přece nemohl pokračovat, vzhledem k věku. Ale co když???? Otevřený konec možná vedl k znovu setkání.