Svět plný svátků přehled

Svět plný svátků
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439344/bmid_svet-plny-svatku-p33-439344.jpg 5 10 10

Nevšední encyklopedie o různých svátcích, festivalech a oslavách světa je určena všem cestovatelům od 9 let, ať už jezdí s opravdovým batohem na zádech, nebo jen prstem po mapě. Kniha odpovídá i na otázky proč lidé oslavují a z jakého důvodu jejich oslava vypadá právě tak, jak vypadá. Objevte spolu s cestovatelem Tomášem, jak nádherný, pestrý, pozitivní a barevný je náš svět a jaké neuvěřitelné věci lidé vymysleli, aby se mohli pobavit.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svět plný svátků. Přihlašte se a napište ho.

Josh
01.04.2021 5 z 5

Nevšední encyklopedie o různých svátcích, festivalech a oslavách – TO TEDY ANO!

Tato kniha je AKCE sama:o) Každé akci je věnována dvoustrana, forma deníku, barevnost, kresby a různé druhy písma jsou netradiční, ale poutavé. Výběr a detailnost informací co,kdy,kde,proč,jak je příjemná, k přehlednosti napomáhá také chronologické řazení. Díky kalendáři můžete procestovat celý svět za rok!

Děti budou z knižního průvodce Tomáše Svátka nadšené a rodiče s nimi mohou vyplnit k tomu určenou sekci jak vybrané akce oslaví doma…. Určitě k těm dosavadním Velikonocům, Vánocům, čarodějnicím, dýním přibude nějaká:o))

maminkoutek
10.11.2020

V knize najdete spoustu známých i méně známých oslav z různých koutů naší planety. ????Není to přitom jen teorie, kniha je psaná v podstatě jako deník, takže dominují hlavně informace, jak oslava probíhá v praxi a k tomu je zmínka o tom, proč tomu tak je a jaké je historické pozadí. Vše je doprovázeno o barevné ilustrace.

Schamila
29.09.2020 5 z 5

Nádhera, dozvědět se takovým úžasným způsobem, co se kde slaví, proč a jak. A navíc, jak si ten nezvyklý svátek - byť jiným způsobem, můžete slavit u vás spolu s dětmi, všem moc doporučuji...

Knižní novinky (20. týden)

09.05.2020

Kniha Svět plný svátků v seznamech

v Mé knihovně6x