Boj o trón přehled

Boj o trón
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270959/mid_boj-o-tron-P2y-270959.jpg 4 421 421

Svět Tryllů / Trylovia série

< 3. díl

Boj o kráľovstvo Trylov sa nezadržateľne blíži. Trylská princezná Wendy stojí pred osudovou voľbou. Trylov zachráni pred ich úhlavným nepriateľom iba vtedy, keď obetuje seba. Ak sa nevzdá Vitrom, jej ľud sa ocitne v krutej vojne proti neporaziteľnému súperovi. Rozhodne sa opustiť všetkých svojich blízkych, aby ich zachránila pre istou smrťou? Nikdy nebolo v stávke viac, lebo kráľovstvo nie je to jediné, čo môže Wendy stratiť. O jej srdce bojujú dvaja muži. Ktorý je ten správny, koho bude milovať naveky? Keď napokon zistí, ktorý z nich je láskou jej života, hrozí, že ten život sa zakrátko skončí. Budúcnosť celého Wendinho sveta je v jej vlastných rukách a musí o ňu bojovať s krutým rivalom - vlastným otcom.... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

Ascend, 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boj o trón. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (71)

Artep071
02.03.2024 5 z 5

Úžasný závěr celé trilogie, vtipné, napínavé a romantické. Wendy je báječná a Loki:) xi xi.. Krásný příběh :)

kalinka99
11.12.2022 4 z 5

Sérii jsem nějak přelouskala, ale vím, že se k tomu nikdy nevrátím. Možná to mohlo být více dotažené s její nevlastní matkou. Aspoň, že kniha dopadla dobře.


Dela90
15.03.2022 5 z 5

(SPOILER) Knížka byla plná boje, tak jak to název vypovídá. Nejdřív se musela Wendy vypořádat se svou vlastní svatbou a novým životem. Vzít si někoho jen proto, že musí - jsem tak ráda, že tohle už se normálně nepraktikuje. Její emocionální vztah s Lokim, to jak si ho pomalu pouštěla k sobě - hrozně jsem jim to přála a tajně doufala, že prostě nakonec budou šťastní. Oren coby král Vittry mě neskutečně štval - záporák každým coulem, když došlo na věc - čekala jsem nějakou neotřelou bitvu, ale ano, psychika dělá hodně, hlavně ve Wendyně případě, láska umí divy - v duchu jsem jásala, že je konečně po něm. A ten konec a epilog - miluju šťastné konce a tahle trilogie si to jednoznačně zasloužila. Miluju Trylly, jejich příběh, postavy a ty knižní obálky! Jestli máte rádi fantasy s pořádnou dávkou napětí, se silnými příběhy postav, tak tohle je přesně pro Vás. A ačkoliv je to starší fantasy vůbec jí to neubírá na kráse, kolikrát ve starších knížkách můžete objevit opravdu nádherný příběh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Nemusíš dělat všechno co ti srdce napoví, ale určitě ho vyslechni, protože někdy má pravdu. (Elora)


Kniha Boj o trón v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených662x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených64x
v Knihotéce338x
v Chystám se číst164x
v Chci si koupit55x
v dalších seznamech9x