Svět zvířat přehled
Stanislav Němec
Ponořte se do světa zvířat! Seznamte se se zvířaty ze všech koutů světa a zjistěte, jaké zvuky vydávají, čím se živí nebo čím jsou jedinečná. Kniha vás tématicky provede osmi různými prostředími z naší planety, jako je les, savana, poušť, moře a další. Na každé straně se dozvíte, jaká zvířata v daném prostředí žijí, jak se jmenují, jaké zvuky vydávají a čím jsou zajímavá. Své znalosti si pak můžete ověřit pomocí zábavných kvízů, které jsou vždy rozděleny do tří kategorií: najdi zvíře podle názvu, najdi zvíře podle zvuku, najdi zvíře podle zajímavosti. Kniha je namluvena známým českým hercem Otakarem Brouskem ml. Kniha obsahuje přes 900 zvuků a textů. Kniha vznikla ve spolupráci s Českým rozhlasem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svět zvířat. Přihlašte se a napište ho.
Nádhera. Užívám si elektronické knihy se svou dcerou. Moc hezky udělané. Dokonalé. Ty zvuky, spousta zajímavostí. Doporučuji. Jedeme jí stále dokola. Děláme i různé kvízy.
Krásné obrázky, velká pestrost zvířat doplněná zvukem, který vydávají, a popisem každého zvířete klidným hlasem Otakara Brouska ml. Dceru ve 2 letech zaujaly především zvuky zvířat, postupně se začíná zajímat o více informací o nich.
Kniha Svět zvířat v seznamech
Moc pěkně zpracovaná kniha. Měli jsme ji ve školce a děti z ní byly nadšené. ;-)