Světlo nad oceánem přehled
Mary Ellen Taylor
Ivy se vrací do rodného města, aby se postarala o dědictví po milované babičce Ruth. Musí se vypořádat nejen se vzpomínkami z dětství, ale i se vztahy, které před lety zpřetrhala. Spolu s ní se do městečka přižene i bouře a z moře se vynoří dávno ztracená loď. Na povrch začnou vyplouvat stará tajemství, která se přímo týkají také Ivy. Rozhodne se proto zjistit pravdu – o životě babičky Ruth, o historii hotelového rezortu, který její rodina kdysi vlastnila, ale i o sobě samé.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , CosmopolisOriginální název:
The Brighter the Light, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Světlo nad oceánem. Přihlašte se a napište ho.
Krásna knižka o živote jednej rodiny. Splnila moje očakávania a doslova som ju zhltla za 1 deň.
Jedine, čo by som vytkla, je množstvo pravopisnych chýb.
Za mne velmi hezká kniha, kterou jsem přečetla téměř na jeden zátah. Je opravdu, že začátek byl takový nijaky a trochu se vlekl, ale pak jsem už od knihy nemohla odtrhnout.
Skleněný muž, Jen se mnou a další knižní novinky (27. týden)
30.06.2024
Další skvělý román od Mary Ellen Taylor právě vychází!
11.02.2024
Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)
04.02.2024
Kniha Světlo nad oceánem v seznamech
Světlo nad oceánem od Mary Ellen Taylor je o naději a rozhodnutí, co dál. Prolínají se zde opět dva příběhy, jako tomu jsme zvyklí u předchozích knih.
Současná linka se nám překrývá s tou z minulosti a odhaluje to, co bylo doposud skryté a co jsme mohli jen hádat s naší hlavní hrdinou Ivy, vnučkou Ruth, po které zdědila hotelový rezort.
Každá z žen má svůj příběh a každá se s tím svým musí popasovat po svém.
Příběh na stránkách ubíhá svým jemným tempem a nechybí zde láska, smutek, ale i odpuštění. Ostatně na to jsme i čekali, že to tak bude a tak nás to ani tolik nepřekvapí.
I teď po nějaké době si vybavuji ten klid, s jakým jsem knihu četla. jak moc jsem se těšila na každou stránku a slovíčko, které si přečtu.