Sviatočné recepty na pečené mäso přehled
Anne Wilson
Nehodnoceno
Recepty na prípravu jedál z hovädzieho, teľacieho, jahňacieho, bravčového mäsa, príprava pečených rebierok, jedlá z hydiny a diviny, porcovanie mäsa, zeleninové prílohy, tradičné prílohy a omáčky.
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (SK)Originální název:
Memorable Roasts Traditional Fare, 1995
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sviatočné recepty na pečené mäso. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Sviatočné recepty na pečené mäso v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
1999 | Rýže |
1999 | Neodolatelné sušenky a jiné trvanlivé pečivo |
2002 | Pokrmy na roštu |
1999 | Pizzy a zapékané toasty |
2002 | Ľahko, rýchlo a bez mäsa |