Svítání nad savanou přehled
Hana Hindráková
Nora se při natáčení reportáže o Veterinářích bez hranic dostane do afrického vnitrozemí. Náhoda ji svede dohromady s bývalým tanečním partnerem, který utekl před svými city k Noře z Prahy a pomáhá na černém kontinentu v boji proti vzteklině. Po marném úsilí zachránit pokousané děvčátko oba zjišťují, že jejich zakázaná láska ještě zesílila. Ohrozit ji může jen past, kterou na ně nastražil místní ozbrojený gang... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svítání nad savanou. Přihlašte se a napište ho.
No, jak bych to . . . je to oddychovka na pár stran, takže se to dá rychle sfouknout , pro mně byla postava Nory moc vyhrocená a nepochopitelná.
Autorku jsem neznala, narazila jsem na knihu náhodou v knihovně. Čekala jsem trošku víc neb jsem "zkažená" Barbarou Woodovou. Ale číst se to dalo - zkusím ještě jiné knihy, protože po přečtení této, nechápu to nadšení a 5 hvězdičkové hodnocení od ostatních.
Nová kniha Můj africký příběh – Skutečný příběh Češky v Africe
06.12.2021
Knižní novinky (8. týden)
16.02.2020
Kniha Svítání nad savanou v seznamech
Afrika romantika veterinární lékařství
2012 | Děti nikoho |
2017 | Smrtící byznys |
2014 | Dobrovolnice |
2018 | Nezlomný |
2016 | Lovci lebek : český thriller z prostředí speciální pátrací jednotky |
První kniha této autorky, kterou jsem našla v naší knihovně. Zaujal mě obal knihy . Četla se mi pěkně, bylo to takové oddechové čtení. Určitě si přečtu další její knihy.