Svlékněte se, prosím! přehled
Jiří Winter , Jiří Noha (p)
Nahlédnout za dveře ordinace se jen tak někomu nepovolanému nepovede. Zvědavců se jistě najde dost, obzvlášť nalézá-li se za nimi krásná žena. Leč pohledu voyera je tato příležitost přísně zapovězena, leda že by si takový zážitek nechal zprostředkovat. Mistr Neprakta je určitě jedním z těch, který nás často nechal do toho intimního prostředí nahlédnout. A spisovatel Jiří Noha, jinak pan doktor Švejnoha, nám k tomu na lékaře leccos prozradil.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svlékněte se, prosím!. Přihlašte se a napište ho.
Milá nenáročná kniha o lékařích, nemocech a simulantech. Doporučuju v dnešní době plné strachu z epidemie
Kniha Svlékněte se, prosím! v seznamech
Za dob mých studii na vysoké škole v stověžatém městě jsem mel tu čest bydlet s kamarády z medicíny, dnes už erudované a vážené doktorstvo.
Proto muzu říct, že knížka věkem neztrácí svůj půvab a je stále vtipná a trefna, o to vic, když si nostalgicky vzpomenu na ty časy.
Kresba Nepraktovska, doprovodný text výstižný a celkove super oddechova kniha s dobrým vtipem.
At si každý rika co chce, ale Neprakta umi vykreslit krásu žen jednoduše, ciste, nevulgarne a presto potesi dle me každého milovníka hyperbol a parabol něžneho pohlaví.