Neřád přehled

Neřád
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474741/bmid_nerad-rxV-474741.jpg 4 15 15

Sylvie Kurtišová série

1. díl >

Z nevinného setkání se vyklubal boj o holý život a temné síly se probudily k životu… Tým olomouckých kriminalistů má tak plné ruce práce. Neexistuje sice nic, co by pozůstalým nahradilo způsobenou bolest, přesto svět potřebuje někoho, kdo bude proti skrytým silám bojovat. Možná pomůže nadějná posila z Prahy, navždy spojená s dopadením jednoho z nejbrutálnějších vrahů, který se kdy po českém území pohyboval. Musí se však nejprve vypořádat s vlastní bolestí – a to co nejdříve, protože, jak už to u závažných kriminálních činů bývá, začíná boj s časem…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neřád. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (5)

babystar
04.09.2024 4 z 5

Napínavá česká detektivka o tom, že zachraňovat slabé se nemusí vyplatit. Kriminalisté z Olomouce, jejichž tým posílila z Prahy Sylvie Kurtišová, vyšetřují vraždu mladého právníka a mladé dívky a netuší, že narazili na něco "velkého". Četba je to napínavá, jen si člověk musí zvyknout na autorův styl, kdy přeskakuje mezi prostředím i časem. Pokračováním je Smrtící obhajoba. Je dobré číst sérii postupně, protože jednotlivé příběhy na sebe navazují.

sakro
29.06.2024 5 z 5

Před časem jsem si přečetl autorovu Smrtící obhajobu a přestože to v hodnoceních vyplývá právě naopak, Neřád se mi líbil víc. Surový, naturalistický, občasné scény možná i trošku mimo realitu, ale je to autorova literární licence, takže je to úplně v pořádku. Kniha má spád a i přes počáteční časové i lokální skoky je možno se v ní rychle zorientovat. V edičním plánu nakladatelství MOBA jsem zjistil, že brzy vyjde autorova další kniha a už teď se na ni těším.


WaN635
08.04.2022 4 z 5

Autora vůbec neznám, ale kniha se mi opravdu líbila. Na českou detektivku fakt super. Knihu jsem přečetla na jeden zátah, zřejmě si přečtu i jiný průběh autora.
Ke knize samotné, příběh děsivý, zrůdnost a chování k lidským bytostem bylo k uzoufani. Hlavní hrdinka Sylvie byla naprosto uvěřitelná, reálná ženská postava, které to neuvěřitelně pálilo. Jsem ráda, že z ní autor neudělal Ramba v sukni, ale citlivou ženu s vlastním kostlivcem ve skříni.
Doufám v pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (40. týden)

03.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neřád v seznamech

v Přečtených17x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit3x