Symboly používané extremisty na území ČR v současnosti : manuál pro Policii ČR přehled
Miroslav Mareš
Kniha pomáhá orientovat se v symbolech a heslech islámských, levicových i pravicových extrémistů.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Symboly používané extremisty na území ČR v současnosti : manuál pro Policii ČR. Přihlašte se a napište ho.
20.12.2014
Přehled extremistických symbolů a "organizací", které fungují na území ČR. Přehledné, věcné.
Kniha Symboly používané extremisty na území ČR v současnosti : manuál pro Policii ČR v seznamech
2006 | Symboly používané extremisty na území ČR v současnosti : manuál pro Policii ČR |
2005 | Terorismus v ČR |
2003 | Pravicový extremismus a radikalismus v ČR |
2000 | Komunismus v České republice |
2011 | Krajní pravice a krajní levice v ČR |
Krátky exkurz hlavne do sveta symboliky národného socializmu a jeho modifikácií v neskorších dobách. Okrem toho sa autor dotýka sčasti aj významu rún, keltských symbolov či menej známych oblastí ako je ľavicový extrémizmus, zakázané symboly komunizmu, anarchizmu, ekoterorizmu či islamského extrémizmu.