Synové severu: Proti běsnění Vikingů stojí jediný muž přehled

Synové severu: Proti běsnění Vikingů stojí jediný muž
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435328/mid_synove-severu-proti-besneni-vikingu-cok-435328.jpg 4 12 12

Nastaly kruté časy, kdy celou zemi pustoší krvelační válečníci, kteří se nezaleknou ničeho, ani samotné smrti. Jediný král Alfréd stále věří, že dokáže Vikingům vzdorovat a postavit království opět na nohy. Řady vyčerpaných vojáků však značně prořídly, proto pověří nebezpečným úkolem mladého mnicha Mathewa. To, jak zvládne riskantní misi, rozhodne o výsledku nadcházející bitvy.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Alpress

Blood and Destiny

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Synové severu: Proti běsnění Vikingů stojí jediný muž. Přihlašte se a napište ho.

mythos91
27.12.2022 3 z 5

Historický román zasazený do středověké doby vlády krále Alfreda, usilujícího o sjdenocení jednotlivých království na britských ostrovech a eliminaci vikinských nájezdníků. Celkově nebyla kniha špatná. A ano, taky jsem cítil rukopis psaní Bernarda Cornwella, ale občas mi dělalo problém se plně začíst a užívat si dobrodružství hlavního hrdiny naplno. 3,5 *

vincek1
21.12.2021 4 z 5

Komentář za mne napsal čef a musím říci, že jsem nevěděl, jak vyjádřit své pocity po přečtení. Takže díky čef. Uvidíme co ukáže autor u další knihy.

čef
11.11.2020 4 z 5

Historický román, který jakoby psal Bernard Cornwell, ale malinko nesoustředěný nebo co. Opravdu je to ploché, scény nejsou tak fascinující, historických detailů je docela málo. Ovšem, že se to dá dobře číst, je zde mnohý boj, smutné umírání i láska páska. Děj je tak nějak neukončený, zřejmě se chystá pokračování, tak snad bude lepší.

Kniha Synové severu: Proti běsnění Vikingů stojí jediný muž v seznamech

Vikingové 1. století dějiny Anglie