Ta druhá Belle přehled
Whitney G. (p)
Je touha mocnější než láska? „Dávám ti poslední šanci, abys mi řekla, že mi patříš“ Tato slova jsem odmítla říct muži, který mě uprostřed noci unesl a donutil mě vydat se na nikdy nekončící pouť lesem. Zatímco on se zoufale snaží zlomit kletbu, která zasáhla nejen jeho, ale i celé království, já jsem odhodlaná utéct a vrátit se zpět domů. Stejně nejsem TA žena, kterou chce Tou ženou je má sestra, krásná, knihy milující dívka, která chce od života víc a věří, že jediné, co potřebuje ke štěstí, je princ. Samozřejmě on netuší, že ona není vůbec taková, jakou si představuje. Snažím se popřít naši vzájemnou přitažlivost a mohu jen snášet další tresty – a nakonec budu nucena se podřídit jeho touhám. Do té doby se ale budu bránit tomu, abych se sblížila s člověkem, jako je on, s pravým padouchem předurčeným pro samotné peklo. Nikdy mě nezíská, tu druhou Belle.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
The Other Belle, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ta druhá Belle. Přihlašte se a napište ho.
Nápad i pojetí se mi hrozně moc líbili, ale příběh je strašně krátký. Vše v něm je osekané na naprosté minimum.
Než jsem stihla zaznamenat nějaké emoce, tak šup - už to mezi nimi jiskřilo (což jsem jim nějak nevěřila) a pak znovu šup - a byli zamilovaní a byl konec.
Bylo to prostě nedotažené.
toto bola taká zlátanina
autorka pozbierala niekoľko rozprávkových postáv a vložila ich do príbehu, ako keby Belle zosobňovala viac princezien, teda ich charakterové črty
no čo už, sklamalo ma to, a keď do toho vložila ešte aj mierne erotické scény .... načo ???
príbeh bol zo začiatku taký chaotický, sarkasticko-ironický, čo bolo celkom vtipné, no neskôr mi to prišlo už ako taká paródia na rozprávku a dočítala som to asi len, aby som vedela, ako to dopadne
najlepší z celého príbehu bol epilóg, vysvetlenie, čo to bolo a čo z toho vzniklo
Žebříček 10 nejčtenějších knih (únor)
15.02.2024
10 nejžádanějších únorových knížek
12.02.2024
Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)
04.02.2024
Kniha Ta druhá Belle v seznamech
2017 | Turbulence |
2020 | Výpověď |
2021 | Důvodné pochybnosti |
2020 | S pozdravem Carter |
2021 | Trhni si, Ethane |
(SPOILER) Knížka je taková jednohubka na pár hodin čtení. Téma mě lákalo, Kráska a zvíře patří k mým oblíbeným příběhům. Ale je to celé jen tak načrtnuté, knížka by nutně potřebovala přepracovat - delší scény, seznámení s postavami více do hloubky... A do konce jsem nepochopila, proč Bellin otec tajil její existenci.