Ta, která prohraje přehled

Ta, která prohraje
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457041/bmid_ta-ktera-prohraje-Oft-457041.jpg 4 217 217

Chce jediné. Dokonalou rodinu. Tu tvoji. Piper na Leovi vadí jediné – jeho snubní prsten. Moc dobře ale ví, že žádné manželství netrvá věčně. Joannu těší, že se Leo vyléčil z hluboké deprese, je zase okouzlující a věnuje se dětem. Ale jeho radost ze života bohužel nevzkřísila ona. Byla to Piper. Natolik ho pobláznila, že se Leo rozhodne opustit Joannu i společně vybudovaný život. Joanna pátrá v Pipeřině minulosti a nalézá znepokojivá tajemství. Dostane strach o život Lea i dětí. Najde včas potřebný důkaz, aby je zachránila?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

The Wife Stalker, 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ta, která prohraje. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (68)

Liss93
31.08.2024 1 z 5

(SPOILER) Někdy kniha za 90 Kč překvapí pozitivně, někdy přesně naopak. Ta, která prohraje je ten druhý případ. Prvek nespolehlivého vypravěče je znám, takže na tom, že s Joannou je něco v nepořádku mi bylo jasné od začátku. Zbytečně navíc se zde objevují popisy věcí, které nemají souvislost s dějem a postavy se chovají přinejmenším zvláštně. Muž si po pár měsících od manželčiny smrti najde novou ženu, kterou si hned vezme a chce aby si osvojila jeho děti. A žena, která vystudovala psychologii, se vůbec nedokáže chovat k dětem, které přišly o mámu. Příběh se mohl vyvíjet úplně jinak, dokážu z fleku vymyslet x dalších různých způsobů, kam se mohl děj ubírat a co mohlo být popsáno jinak, aby to působilo mnohem lépe a mohl z toho být slušný thriller.

LisaBella
29.05.2024 2 z 5

Nedá se to hodnotit lépe. Jistě, mnozí srovnávají, možná se i při čtení snaží najít podobnosti s Amber, ale jediná podobnost je ten parádní dvojí úhel pohledu, který jsme si, my čtenáři, tolik zamilovali.
V tomto případě jde podle mého o velmi násilně vtlačený příběh tak, aby se zformoval do tvarů úspěšných ladies Parrish. No, nepovedlo se. Konec je velmi překvapivý. Ano. Ale hlavně proto, že začátek plně neodpovídá zamýšlenému příběhu. A to jsem si dala tu práci a prošla si počáteční kapitoly znovu, abych se přesvědčila, že celkový dojem skutečně neodpovídá skvěle zapadlému dílku puzzle.


KatyM.
03.05.2024 4 z 5

Kniha je zde srovnávána s Poslední paní Parrishovou, ale tato kniha je úplně jiná, stejně čtivá. Závěr knihy jsem nečekala.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ta, která prohraje v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených257x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených3x
v Knihotéce164x
v Chystám se číst135x
v Chci si koupit47x
v dalších seznamech2x