Tábornická kuchařka přehled
kolektiv autorů , Hynek Gregor
Příroda nás láká tisíci odstínů barev a nabízí zajímavá poznání a zážitky při celodenních a vícedenních výletech. Avšak krásy se člověk nenají a žvýkat ráno, v poledne i večer krajíc chleba s máslem, sýrem nebo uzeninou každého brzy přestane bavit. A tak se asi i vy rozhodnete, že byste si mohli něco uvařit. Je jasné, že to musí být jednoduché, rychlé a dobré. Proto konzerva, ať je sebelepší, bude pouze východiskem z nouze. Zato se uplatní různé nápady a zkušenosti ostřílených táborníků a trampů zvyklých užívat esšálku a kotlíku a vařit z levných a snadno dostupných potravin, jako jsou brambory, těstoviny, mouka, chléb, rýže, cukr, sůl, vajíčka, ale zvláště ovoce, houby a zelenina z přírodních zdrojů. Nebudete-li si vědět rady, můžete zalistovat v této knížečce a využít některé z následujících rad a vybrat si z našeho receptáře. (Není-li uvedeno jinak, jsou recepty určeny pro 4 osoby.)... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tábornická kuchařka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Tábornická kuchařka v seznamech
v Přečtených | 1x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 9x |
v Chci si koupit | 1x |