Tabulky výživných hodnot potravin přehled
Magdalena Škopková , Oldřich Šmrha , Josef Váša
Publikace pojednává o kalorickém a biologickém složení běžně u nás konsumovaných potravin a potravinářských výrobků a o jejich rozpisu pro praktické používání. Při sestavování bylo přihlíženo k našim konsumním zvyklostem a charakteristickým znakům našich výrobků a u každé potraviny jsou udávány váhové hodnoty na 100 g jedlého podílu potraviny a uvedeny specifické přepočítávací faktory pro kalorie a koeficienty využitelnosti vit. A, B1, B2, P-P, C. Potraviny byly zařazeny do skupin: mléko, mléčné výrobky, vejce; maso, masné výrobky; zvěřina, drůbež, ryby; tuky; cukr, sladkosti; brambory, luštěniny, zelenina; ovoce; obiloviny, mlýnské a moučné výrobky; různé potravinové přípravky.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tabulky výživných hodnot potravin. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Tabulky výživných hodnot potravin v seznamech
v Knihotéce | 2x |