Tajemná vila na Riviéře přehled

Tajemná vila na Riviéře
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534085/bmid_tajemna-vila-na-riviere-65ee264f620cf.jpg 4 22 22

Carle Sullivanové se blíží padesátiny, když se jí celý svět zhroutí do základů. Ve chvíli, kdy má plné ruce práce s vyřizováním pozůstalosti své matky Amélie, přijde na to, že ji už poněkolikáté podvedl manžel. Jakmile jednoho večera narazí na obálku, kterou její matka posmrtně adresovala své sestře Josette, s níž se ještě za Améliina života vzájemně odcizily, uzraje jí v hlavě dokonalý plán – sbalí si kufry a vyráží za svou záhadnou tetou do Antibes v jižní Francii, aby jí obálku předala osobně. Carla s Josette naváže nesmělý vztah. Jak se vzájemně oťukávají, roztočí se vír událostí, během nichž vyplave na povrch staré rodinné tajemství. Carla je postavena před osudovou výzvu – dokáže se vyrovnat s pravdou a přijmout, že její život ve skutečnosti není to, za co jej celou dobu považovala?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red

Villa of Sun and Secrets, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemná vila na Riviéře. Přihlašte se a napište ho.

Kaja1
27.08.2024 3 z 5

To bylo tak zamotané a neuvěřitelné. Ze začátku to vypadalo na pěkný příběh, jenže někdy méně je více.... Člověk tomu zkrátka nevěří, nakonec je vše zalité sluncem....

Kaja1
27.08.2024 3 z 5

To bylo tak zamotané až to bylo neuvěřitelné. Mohl to být pěkný příběh.....stačilo ubrat některou zápletku. Nakonec bylo vše zalité sluncem.

Knihomolka97
18.07.2024 3 z 5

Tajemnou vilu na Riviéře jsem si pořídila ze dvou jednoduchých důvodu, aniž bych si přečetla, o čem je.
1) Francouzské prostředí
2) Krásná letní obálka
A jen jsem si potvrdila, že je lepší si přečíst anotaci, protože jsem trochu sáhla vedle. Není to vůbec špatný příběh, to vůbec ne! Téma odhalování rodinných tajemství z minulosti mě baví.

Carla i Josette mi byly sympatické, i když na povahu Josette jsem si chvilku musela zvyknout. Prostředí Francie kouzelné.
První půlka knihy není moc záživná, ta druhá je mnohem lepší. Nechybí i velmi mírná romantika, ale jde tu hlavně o rodinu a nový začátek. Vývoj je poměrně předvídatelný, čeká tu však i pár překvapení.
Jednoduše ideální oddechovka na letní dny. Ale doporučila bych ji spíš starším čtenářům.

Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)

02.06.2024

Kniha Tajemná vila na Riviéře v seznamech