Tajemný oheň přehled

Tajemný oheň
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461765/bmid_tajemny-ohen-hEm-461765.jpg 4 43 43

Sága rodu Courtneyů série

Sourozence Thea a Connie Courtneyovy rozdělí v raném dětství smrt rodičů. Theo, který chce utéct před svým svědomím, se přidá k Britům v boji proti francouzské a indické armádě a Connie odjíždí do Francie vypořádat se s vlastními démony. Oba ale záhy poznávají, že dali všanc vlastní životy.

Literatura světová Dobrodružné Romány
Vydáno: ekniha , Alpress

Ghost Fire, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemný oheň. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
22.06.2024 5 z 5

Velice dobře napsané moc se mi to líbilo

mi-380
03.12.2022 4 z 5

Indie, Amerika, Francie, šestá kniha a šestá generace Courtneyů. Autor se v jednom ze svých posledních románů s pomocí spoluautora Toma Harpera vrací do osmnáctého století a snaží se propojit nejstarší generace Courtneyů s těmi mladšími. Úspěch částečný. Mezi sedmou a osmou částí zůstala díra velká skoro jako jedno století. Co se mu ale povedlo, je udržení standardně vysoké čtivosti, kdy střídá americké dobrodružné šarvátky bojovníka proti Francouzům Thea s pařížskými milostnými eskapádami jeho sestry Connie. Oba osudy jsou dramatické, zábavné, napínavé, plné nečekaných zvratů a očekávané erotiky.
85 % (aktuálně pouhých 24? hodnocení s průměrem 86 %).

P.S.
Pro ty, kdo si tuto ságu rádi přečtou chronologicky:

Jerry H
17.11.2022 5 z 5

Tak toto počtení nemělo jedinou chybu. Napínavé, akční, vygradované do posledního řádku knihy.

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020

Kniha Tajemný oheň v seznamech