Tajemství přehled
Ken Blanchard (p) , Mark Miller
Vše stojí a padá na vedení. Tak by se dala charakterizovat základní myšlenka knihy úspěšné autorské dvojice, Kena Blancharda a Marka Millera. Na příběhu Debbie Brewster nám autoři demonstrují základní principy úspěšného vedení, především průlomovou myšlenku, že úspěšní lídři slouží. Dozvíte se, co všechno obnáší být úspěšným lídrem a jak neustále zlepšovat své schopnosti vést druhé k mimořádným výkonům. Kniha Tajemství byla přeložena do dvaceti světových jazyků a prodaly se jí stovky tisíc výtisků po celém světě. Bezpochyby se strefila do všeobecné poptávky po efektivních myšlenkách v tomto významném oboru. Váš úkol je jednoduchý: Odhalte Tajemství - a pak Tajemství aplikujte v praxi. Pokud tak učiníte, změní se vaše schopnosti vedení i celý váš život jednou provždy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství. Přihlašte se a napište ho.
Ano, prima počtenícko, jako inspirace pro ty, co začínají s vedením a řízením lidí. O rady tady asi moc nejde, ale může inspirovat k přemýšlení o tom, co by ten leadership mohl vlastně být a proč.
Kniha osahuje pár dobrých rad, kterými se šéfové zjevně neřídí. Ale je to spíš takové počteníčko.
Kniha Tajemství v seznamech
Jednoduché ke čtení, těžké k prosazení do každodenního života :)
Doporučila bych jak nováčkům na poli vedení lidí, tak zkušenějším leaderům za účelem opakování.
Počítejte a tím, že překlad není nejzdařilejší.