Tajemství Egypta - první tunel přehled

Tajemství Egypta - první tunel
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530242/bmid_tajemstvi-egypta-prvni-tunel-65a56d939bd58.jpg 5 3 3

Radu Cinamar ohromil svět, když vydal svou první knihu Utajená minulost i budoucnost lidstva, která popisuje největší archeologický nález všech dob: skrytou komoru starou asi 50 000 let s holografickou technologií, o které se člověku ani nesnilo. Když bylo Raduovi umožněno prozkoumat některé z těchto artefaktů, spřátelil se se záhadným alchymistou Elinorem, který ho seznámil se stejně záhadným tibetským lámou. O těchto dobrodružstvích pojednává kniha Tajné zasvěcení v říši bohů, v níž Elinor s lámou vzali Radua do Tibetu, kde mu byl předán starobylý rukopis, který měl láma přeložit do angličtiny a Radu posléze do rumunštiny. Následně se mu dostane zasvěcení nejvyššího stupně. Tajemství Egypta – první tunel začíná tím, že se Radu stává strážcem Elinorovy exotické vily v Bukurešti, v jejímž sklepě se nachází pozoruhodná alchymistická laboratoř. Radu je brzy poté svým starým přítelem Cezarem Bradem naverbován do oddělení Nula, nejtajnější rumunské zpravodajské jednotky, a stává se součástí expedice, která má prozkoumat tajemný tunel vedoucí z komory pod rumunskou Sfingou do jiného typu komory pod náhorní plošinou v Gíze. Ta obsahuje biorezonanční zařízení, jehož prostřednictvím lze navštívit minulé i budoucí události. Součástí této úžasné výpravy je i Američan z Pentagonu s přísně tajným přenosným počítačem, na který je napojen intuitivně a který nejen zobrazuje složité hologramy, ale je také propojený s Hilbertovým (interdimenzionálním) prostorem. Starověká archeologie se tak setkává s vědou budoucnosti v tomto skutečném dobrodružství, které proniká do tajemství Egypta způsobem, který v naší společnosti dosud nebyl myslitelný.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství Egypta - první tunel. Přihlašte se a napište ho.

ViolettaCh.
10.03.2025 5 z 5

Další skvělá kniha ze 7. dílné řady R. Cinamara. Tentokrát přivádí čtenáře do Okultní komory pod názorní plošinou v Gíze. Jedná se o úžasný objev, na němž mají zájem temné síly, tak se nelze divit tomu, že bylo-li odhaleno A, tak zatím nelze odhalit B, jak se tomu diví předchozí čtenářka. Jsem ráda alespoň za to A. Aby mohlo být zveřejněno alespoň toto, knihy jsou vydávány jako sci-fi. Už se těším na další díly.

Nibiru
05.03.2025 4 z 5

Tento díl byl zatím ze všech nejčtivější, protože cesta tunelem do prostoru pod egyptskou sfingou byla podána docela působivě. Čte se to jako dobré sci-fi, ačkoliv je to podáno jako reportáž, která má vyznít realisticky. Ale už jsem předeslala v dřívějších komentářích těchto Cinamarových knih, že postrádám jakýkoliv i sebenepatrnější důkaz toho, že se nejedná jo fantasmagorie. Jedinou indicií, se kterou se v knize setkávám, je odkaz na dřívější průnik do tunelu stran vetřelců dávnověku, kdy je zde odkaz na reptiloidí entity, tzv. reptiliány drakonického vzezření, což by alespoň částečně korelovalo s tím, co je o této agendě a jejím působení zde na Zemi a na lidstvo jako takové, známo. Reptiliání slouží Temné agendě a ovládají lidstvo po tisíce let, kdo jsou ale ONI stavitelé tunelů a Projekční komory v horách Bucegi?? Jsou to přátelé či nepřátelé lidstva? Proč se ani sám César Brad, vedoucí pracovník údajného oddělení Nula, duchovní génius a zasvěcenec, nemůže ani díky svým duševním schopnostem a vcítění dobrat informací o těchto dávnověkých stavitelích?? Proč jsou tyto informace zatajovány a blokovány?? To mi zní nepochopitelně, protože pak je celý koncept odhalení této technologie a komplexu pod sfingou v Bucegi absurdní, protože někdo řekl "A", ale už odmítá říci "B". Co by se asi změnilo, kdyby těch údajných pár zasvěcených lidí z řad CIA a rumunských vědců vědělo, s kým má tu "čest"? Stejně to veřejnosti tak jako tak nemíní sdělit!! Z tohoto pohledu pro mě knihy Radu Cinamara postrádají punc věrohodnosti, a zůstávají pouze v oblasti sci-fi.

Kniha Tajemství Egypta - první tunel v seznamech

v Mé knihovně2x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)