Tajemství krásy Korejek přehled

Tajemství krásy Korejek
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436712/bmid_tajemstvi-krasy-korejek-YQu-436712.jpg 4 36 36

V tomto ilustrovaném průvodci krásnou pletí sdílí Charlotte Cho ze Soko Glam korejská tajemství vedoucí k mladistvě zářící, zdravé pleti. Charlotte tě provede slavnými 10 kroky korejské každodenní rutiny, díky které může i tvoji pleť získat svěží nádech a "no make-up" look. V posledních letech se Jižní Korea stala epicentrem kosmetických trendů. Trendy jako BB krémy nebo plátýnkové masky pochází ze země, kde se žije a dýchá péčí o pleť. Po staletí souvisí krásná pleť s ideálem krásy a korejské ženy se o pleť začínají starat v raném věku. Soustředí se na prevenci spíše než hašení problémů a jejich zářivou čistou pleť jim závidí ženy z celého světa. Kosmetička z Kalifornie Charlotte Cho, coby zakladatelka blogu a úspěšné firmy Soko Glam, je jedním z nejvýraznějších hlasů hovořících o korejské péči o pleť. V knížce Korejské tajemství krásy sdílí se čtenáři ta nejdůležitější tajemství vedoucí ke zdravé a zářivé pleti. Seznamuje s 10 kroky péče a dostává se k otázkám denní i noční péče o tvář i celé tělo, vhodných prostředků i postupu jak docílit oblíbeného "no make-up" looku. Čtenáři se dozví o korejském přístupu "pleť na prvním místě", který sestává z vytvoření dobrých každodenních návyků, dobré obeznámenosti s vlastní pletí a používání efektivních produktů s účinnými přísadami. Péče o pleť není pro Korejce nepříjemná povinnost, ale potěšení a radostný způsob, jak si užít začátek a konec každého dne. Charlottiny osobní zkušenosti a rady doplňují obrazové krok-za-krokem tutoriály a vstupy od top korejských dermatologů na témata obvyklých kožních problémů jako tmavé kruhy pod očima, komedony, akné, vrásky a mastná nebo suchá pleť. Na cestovatele čeká kapitola s tipy: výborný insiderský průvodce po nejlepších obchodech, lázních a saunách v Soulu. Kniha Tajemství krásy Korejek seznamuje s praktickými postupy každodenní péče o pleť a může pomoci všem ženám nezávisle na věku a typu pleti podpořit svou skutečnou krásu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství krásy Korejek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

knihveru
16.02.2023 4 z 5

Váhám mezi 3 a 4 hvězdami, nakonec dávám vyšší. Jako člověk, který k pravidelné péči o pleť dosud netíhnul, si z knihy odnesu několik důležitých informací a rad. Pro mě to byl ucelený přehled péče o pleť, srozumitelný, i když je pravda, že ke konci, kdy tam autorka začala řešit i líčení, už toho bylo trochu moc. Ale aspoň to bylo komplexní. Korejské produkty a péči jsem chtěla už delší dobu vyzkoušet, teď mám nakoupeno a jdu do toho. Určitě to nebude všech 10 kroků, ale někde se začít musí!

ladyfromskye
10.03.2022 5 z 5

Už je to půl roku, co jsem si knížku přečetla, a musím říct: Jo, stálo to za to.
Mě osobně by nikdy nenapadlo po ní sáhnout, ale doporučila mi ji kamarádka s tím, že sice ne všechno využiju, ale zajímavé tipy a triky tam najdu. A měla pravdu. Během onoho půl roku, kdy jsem uváděla v realitu poznatky, které jsem z knihy načerpala, jsem dost věcí přehodnotila a/nebo změnila a výsledek opravdu stojí za to. Takže stejně jako moje kamarádka i já můžu Tajemství krásy Korejek vřele doporučit dál.


Marisol
06.01.2022 3 z 5

Ale tak jo... sice jsem se nic závratného v péči o pleť nedověděla, ale to je spíš problém jiný, neboť jsem už měla celkem dost informací o tom, jak pečovat o pleť v rámci korejského přístupu. Jak už tu někdo přede mnou psal, uvítala bych, kdyby byla péče o pleť rozdělena podle typů pleti. Jinak oceňuju, že je knížka psaná lehkou formou, nenásilně, nic nevnucuje a ještě se dozvíte pár zajímavostí ze života Korejců.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství krásy Korejek v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit11x