Tajemství mezi námi přehled

Tajemství mezi námi
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472801/bmid_tajemstvi-mezi-nami-Koj-472801.jpg 4 86 86

Vysoko v horách na jihu Francie se osmnáctiletá Ceci snaží žít co nejnormálnější život. Píše se však rok 1943 a normální není nic – a to především ne pro dívku, která se zamiluje do špatné osoby. Zdá se totiž, že skandál by mohl být stejně nebezpečný jako válka, které se podařilo vloudit i do tak zdánlivě zapadlého městečka. O padesát let později se Annie pustí do pátrání po své dávno ztracené babičce. Vyzbrojená pouze stohem papírů se vydává na cestu z Anglie do Paříže, aby konečně nalezla pravdu. Ovšem s tím, jak odkrývá babiččin příběh, odhalí Annie i něco, na co nebyla připravená, něco, co obrátí vzhůru nohama vše, co o své rodině věděla – a co si myslela, že ví i sama o sobě... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Secrets Between Us, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství mezi námi. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (29)

Annannas
17.09.2024 5 z 5

Velmi dobře zpracované, svižné a poutavé čtení. Rozhodně jsem se ani chvíli nenudila, dějové linky se rychle střídají a na konci vše krásně zapadne.

Terrez93
16.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Přečteno jen díky bingo výzvě na doporučení v knihovně, ale byla jsem mile překvapena. Vůbec mě nevadilo střídání dějových linek ze současnosti a minulosti, mělo to spád, emoce a "pěkně" popsané hrůzy války, co lidé vše museli snášet. Mělo to všechno, co jsem očekávala lásku, přátelství, rodinné vztahy, oběti, pochopení i nenávist, vše co k válce patří.
Líbí se mi, že babička chtěla celou pravdu na konci svého života "své" vnučce a dceři říci, že si svoje tajemství neodnese sebou do nebe. A ten konec, byl krásný, jsem moc ráda, že to takhle dopadlo a opět se maminka s dítětem shledaly, že alespoň něco mělo šťastný konec.


ANDY28
28.12.2023 5 z 5

Já ani nedýchala...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20. týden)

16.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství mezi námi v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených100x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených7x
v Knihotéce135x
v Chystám se číst105x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech2x