Tajemství Ostrožského jezera přehled

Tajemství Ostrožského jezera
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540730/bmid_tajemstvi-ostrozskeho-jezera.jpg 5 1 1

Tajemství Ostrožského jezera vypráví příběh o třech kamarádech-Hynkovi, Petrovi a Lence, kteří se společně snaží zachránit kouzelné stvoření žijící v tajuplném jezeře na Slovácku. Co se stane, když Hynek jednoho dne vyloví z jezera malinké vajíčko? Netuší, že přichází největší dobrodružství jeho dosavadního života.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství Ostrožského jezera. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

čtenářka30
21.08.2024 5 z 5

Děkujeme vychovatelce Ladě za pozitivní ohodnocení, cituji: "V minulém školním roce se mi do rukou dostala knížka Andrey Helmichové Tajemství Ostrožského jezera s krásnými ilustracemi Anny Tláskalové. Jsem vychovatelkou ve školní družině a zájem dětí je nejlepším "barometrem" kvality příběhu. Obsah je vyprávěn líbeznou češtinou vtipně a srozumitelně, ale trochu jinak, navazujíc na myšlenkový tok malých dětí. S velkým citem vytvořená doprovodná kresba, která je barevná a milá, jen umocňuje předčítání. Vřele doporučuji a děkuji za hezké chvíle při četbě knížky."

čtenářka30
06.08.2024 5 z 5

Děkujeme paní Dagmar za velmi hezký komentář, cituji: "Dobrý den, zdravím paní Andrejku. Knihu jsme zhltnuli najednou, jde z ruky do ruky, teď je u 2. sousedů a po prázdninách jsem ji slíbila půjčit do mateřské školky.....Děti jsou nadšené, je to zase něco jiného a všichni se ptají, zda je věnování opravdu od autorky vlastní rukou. Tak mooooc děkujeme vlastně všichni a budete-li mít opět nějaký nápad, pište! Obrázky se do knihy krásně hodí a líbí se rovněž!! Krásný den!"


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství Ostrožského jezera v seznamech

v Přečtených1x

Autorovy knížky

Andrea Helmichová
česká, 1972
2024  100%Tajemství Ostrožského jezera
Skrýt reklamy