Tajemství romantiky přehled

Tajemství romantiky
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499301/bmid_tajemstvi-romantiky-kFG-499301.jpg 4 33 33

Hřejivá love story o tom, že život bývá plný nečekaných tónů Madison Pryceová si myslí, že má svůj život pevně v rukou: pracuje na portfoliu pro letní výtvarný program, baví se s kamarádkami a má sexy přítele. Pak ale přijde událost, která všechno obrátí vzhůru nohama. Jesse McMann se stále vzpamatovává z rozchodu, který mu rozbil srdce i kapelu, a hledá novou inspiraci pro svou tvorbu. Osud svede Jesse s Maddie dohromady – a ukáže jim, že tajemství přitažlivosti funguje úplně jinak, než si dosud mysleli.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)

The Secrets of Attraction, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství romantiky. Přihlašte se a napište ho.

Kenihja
01.09.2024 2 z 5

Slow romance a vcítíte se do postav. Spicy scény neočekávejte, vždy je vyruší ;)

Kristýnka_28
26.07.2024 4 z 5

Kniha bylo příjemným odpočinkový čtením. Nemela jsem od ni žádná větší očekávání , proste když jsem ji zahledla v knihovně, pujcila jsem si ji, protože od autorky už jsem jednu knížku četla a a se mi líbila ( leto, kdy jsme potkali). Kniha se mi četla pěkne , sice jsem se prvních asi 50 stránek nemohla moc začíst, ale pak už mě dej chytnul natolik, ze jsem ho hltala do poslední stránky. Jesse byl ze začátku proste jen smutný kluk, který se vzpamatovával z rozchodu, ale na konci už to byl snad ten nejlepší a nejšťastnější kluk pod sluncem. No a madison mi byla sympatická hned od začátku. Jako letní oddechovku knížku rozhodne doporučuji.

Karola050716
06.06.2023 3 z 5

Na další knihu autorky jsem se těšila moc. Léto a hlavně Podzim byly skvělé, takže očekávání byla velká. No nenadchlo mě to, je to takové utrápené. Ona se tahá s někým, kdo ji vlastně moc nezajímá, on je zase na dně z rozchodu...asi už jsem stará , ale tohle mě moc nebavilo.

Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)

04.09.2022

Kniha Tajemství romantiky v seznamech