Tajemství tajného pokoje přehled

Tajemství tajného pokoje
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101247/tajemstvi-tajneho-pokoje-101247.jpg 4 155 155

Tajemství série

V pořadí třetí knížka z řady Tajemství. Jsou vánoční prázdniny a Larry, Daisy, Pip, Bětka, Špekoun a jeho pes Brok by rádi luštili nějaký zapeklitý případ. Jinak by přece prázdniny nestály za nic! Pak zničehonic Pip objeví dokonale zařízený pokoj v podkroví opuštěného domu a děti jsou ve svém živlu. Čí je to pokoj? Čemu a komu slouží? Proč je uklízený a zařízený a proč tajemného obyvatele nikdo z okolí nespatřil? I když místní policista Goon, "Zmizík", jak mu děti říkají, případ spíše zamotá, než by pomohl vyřešit, děti s pomocí svého starého přítele, inspektora Jenkse, zapeklitý případ vyřeší, odhalí podvodníky a vysvobodí Špekouna ze skutečného nebezpečí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

The Mystery of the Secret Room, 1945

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství tajného pokoje. Přihlašte se a napište ho.

KajusaKil
28.03.2024 5 z 5

Pamatuji si, jak jsem u některých pasáží knihy napětím ani nedýchala. To mluví za vše.

Borntobike
29.09.2023 4 z 5

Cetli jsme s detmi pred spanim na pokracovani. Po docteni zjistuji, ze se kniha hodi do letosni ctenarske vyzvy. Tak mi ji pomohla splnit.
Zamotani se patracu do takoveho pripadu je nebezpecne. Pro deti ovsem velke dobrodruzstvi. Pro rodice nocni mura. Pribeh byl detmi ocenen na vybornou.

pepa4081
12.12.2021 5 z 5

Další, tentokrát hodně dlouhá, série od Enid Blytonové. První díl mi trochu vadila přezdívka špekoun a nepříjemný pan Goon, ale rychle jsem si zvykl a jako vždy jsem nadšený.
Nanejvýš uspokojivé.

Kniha Tajemství tajného pokoje v seznamech