Tajemství v nás přehled
Anna Savas
Když se mladá herečka Tessa Thorn dozvídá, že se její nový film odehrává na Faerfaxské Univerzitě, tedy ve městě, kde vyrostla, je už příliš pozdě, aby vycouvala. Pokud totiž nechce ohrozit svou kariéru, nesmí se nikdo dozvědět, co se tu před lety stalo. Její plán natáčení rychle odbýt a nenápadně zmizet bere za své hned první den. Přitáhne na sebe pozornost celého kampusu, způsobí nehodu se studentem a zničí mu laptop. Cole Williams tedy není nadšen její přítomností ani portrétem, který má o ní napsat. Jeho novinářská budoucnost však na tomto článku závisí. Při zkoumání Tessiny minulosti pozná její pečlivě skrývanou stránku, do které se zamiluje až po uši. Zároveň se ale dostane nebezpečně blízko jejímu tajemství, které by mohlo jejich lásku zničit, než vůbec mohla opravdu začít…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , RedOriginální název:
Keeping Secrets, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství v nás. Přihlašte se a napište ho.
Kniha další mladé německé autorky, se kterými se u nás roztrhl pytel, ale ony ty Němky umí. Je to opět taková ta romantika, kdy po pár stránkách víte, jak to dopadne, ale to mě u takovýchto knih vůbec nevadí. Tady mě navíc velmi zajímalo, jaká byla Tessina minulost a jak to vše dopadne.
Hlavní hrdiny jsem si oblíbila, Tessa byla fajn a bylo zajímavé sledovat, jak to vypadá v okolí hvězd. No a Cole, to bylo naprosté zlatíčko. Nenechte se zmást začátkem, kde se chová jako naprostý de*il, ale potom je naprosto úžasný. Stejně tak jsem si oblíbila i Coleovy kamarády a jsem moc ráda, že se s nimi budeme dále setkávat v dalších dílech série, které si určitě také přečtu.
Trošku jsem chvílemi bojovala s výskytem některých slov nebo slovních spojení, což je ale otázka, zda je to tak v originále nebo až v překladu. Zároveň mě mrzí, že jedna celkem podstatná věc z tohoto dílu zůstala nevyřešena, ale třeba se dočkáme v dalších dílech. Plusové body pro změnu dávám za nádhernou obálku. Další plusové body kniha získala tím, že se v knize nevyskytují hloupá nedorozumění, u kterých by stačilo, aby spolu hlavní postavy komunikovaly.
Za mě je to moc pěkná romantika, opět z vysokoškolského prostředí, a přestože to není nic nového, tak pokud máte rádi romantické knihy z prostředí vysoké školy, v tomto případě ozvláštněné hollywoodskou hvězdičkou, tak si myslím, že by se vám kniha mohla líbit. Mě se líbila moc a určitě si přečtu i další díly.
Hodnocen 4,25*/5*
Takový ten typ knih, kdy po deseti stranách přesně víte, co se stane ve zbytku... Říkám těmto textům paralenové, neurazí, nenadchnou. Ideální k prokládání náročnějších textů.
Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)
27.03.2022
Kniha Tajemství v nás v seznamech
tajemství žurnalistika prostředí školy, studentské prostředí o natáčení filmu rande s celebritou
Krásný příběh