Tajemství zvířecího maskování přehled
Carron Brown
Kdo všechno se ukrývá v divočině? Která zvířata jsou šampioni v maskování? Když podržíš stránku proti světlu, objevíš svět plný překvapení. do se ukrývá v divočině? Rozsviť si pod stránkou baterku nebo přidrž knihu proti světlu a podívej se… Díky této interaktivní knížce zblízka prozkoumáš obydlí zvířat a objevíš svět plný velkých překvapení! Navštívíš důmyslně ukrytá doupata, budeš pozorovat predátory chystající se k útoku, seznámíš se s chováním mnoha tvorů ze zvířecí říše. Od polární lišky vykukující ze sněhu po chobotnici kroužkovanou zavrtanou do písčitého mořského dna – žádná tajemství zvířecího maskování ti nezůstanou skryta! Připrav si baterku, tvá dobrodružná cesta za poznáním právě začíná.... celý text
Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , Svojtka & CoOriginální název:
Secrets of animal camouflage
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství zvířecího maskování. Přihlašte se a napište ho.
Tak u teto knihy deti vydrzely opravdu dlouho, cekalo se na tmu a pak byl problem je primet k tomu ze je cas jit spat :).
Kniha Tajemství zvířecího maskování v seznamech
zajímavosti o zvířatech mimikry prosvěcovací stránky
2017 | Lidské tělo |
2017 | Tajemství zvířecího maskování |
2017 | Tajemství naší zahrady |
2017 | Tajemství naší země |
2018 | Tajemství stavby |
Už několikrát jsme knihu prošli se synovci. Série Posviť na to má opravdu dobře vymyšlený koncept a ukazuje, co je pod povrchem... Čtení s baterkou je kromě toho dobrodružné - není nutné prohlížet knihu ve tmě, máte-li dobrou baterku.