Tajná dohoda přehled
Helen Brooks
Dohoda, kterou Alina s Cordem pod jeho nátlakem uzavřela, ji tížila na duši. Nedovedla si představit, jak vydrží pracovat celý rok jako osobní asistentka tohoto arogantního multimilionáře. Co jí ale zbývalo, když chtěla zachránit čest svého bratra? Ke svému zděšení po čase zjistí, že není vůbec tak chladný a nepříjemný, jak si o něm myslela - a že v ní začíná probouzet pocity, jaké dosud nepoznala!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1998 , HarlequinOriginální název:
Cruel Conspiracy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajná dohoda. Přihlašte se a napište ho.
Harlekýnky jsou vážně moje nouzovky, ale svým způsobem mě baví. A tady mě mě hodně bavilo to jiskření mezi hl. postavami. Prostě taková slaďárna no.. :)
Kniha Tajná dohoda v seznamech
harlekýnkyAutorovy další knížky
2009 | Dárek pro miliardáře |
1998 | Manželská smlouva |
1996 | Nevěsta v černém |
1998 | Tajná dohoda |
1999 | Druhé manželství |
Tohle mě docela bavilo. Začátek byl trochu podivný, ale pak knížka pěkně plynula. Odehrává se ve francouzském malém městečku od konce léta do podzimu a děj je rozložen do několika měsíců, větami typu: "dalších pár dnů, týdnů byla .... " což činí příběh důvěryhodnější. Hrdinové jsou sympatičtí a vědí co chtějí, jen se musí přenést přes nedorozumění a nedůvěru.