Tajná večeře přehled
Raphael Montes
Strhující příběh plný černého humoru Čtveřice přátel si pronajme luxusní byt. Zdá se, že jim svět leží u nohou. Ale ne všechno se daří tak, jak by si přáli. Za účelem vydělat peníze začnou pořádat večeře pro náročnou klientelu, která prahne po neortodoxních gastronomických zážitcích. Postupem času se z nápadu, který vznikl spíše jako vtip, stane seriózní byznys. Pod náporem množství vydělaných peněz mezi organizátory narůstá napětí, nedůvěra a paranoia, od níž není daleko k násilí…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2018 , XYZ (ČR)Originální název:
Jantar Secreto, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajná večeře. Přihlašte se a napište ho.
Tak myslím, že s tímto autorem končím. Báječné dny byly utrpením a tato kniha byla mým mučením. Nudné alá Znamenitá mrtvola. Ztráta času.
Jak skvělým překvapením pro mě byla tato kniha. Čtete si, a prostě víte o co jde, jen čtete příběh, který vás vtahuje do děje a prožíváte ty okamžiky s hrdiny knížky, víte přesně jak to skončí, uvažujete nad tím, jak je všechno tak strašně morbidní. Celý příběh je vlastně o tom, jak parta mladých vaří racčí maso. Připravují ho na všechny možné způsoby a pořádají tajné večeře. Mají to vymakané, postupně z toho vybudují super bussiness. Takže příběh si plyne a na konci přijde to JAKOŽE COŽE??? vždyť já věděla, jak to skončí. Omyl, ten závěr byl famozní!!!
Knižní novinky (26.3. - 8.4.)
26.03.2018
Kniha Tajná večeře v seznamech
Z knihy mám hodně rozporuplné pocity. Zajímavé morální tèma. Na mě zpracováno asi moc naturalisticky. Znovu bych si ji nevybrala.