Tajné deníky ruského legionáře přehled
Jan Kučera
Na počátku byl fascinující nález deníku a korespondence československého legionáře, který v průběhu 1. světové války bojoval v Rusku za samostatnost naší budoucí republiky. Na základě těchto písemností a svědectví rodinných příslušníků poskládal jeho syn, Jan Kučera, příběh jeho života. Kniha se nevěnuje pouze Velké válce, ale také vzniku samostatného Československa, První republice, období nacistické okupace, druhé světové válce i poválečné době. Připomeňte si s námi při stoletém výročí vzniku našeho samostatného státu radosti a strasti obyčejného člověka, který se ocitl ve víru událostí 20. století.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajné deníky ruského legionáře. Přihlašte se a napište ho.
V knize autor spojil dva díly deníků a vytvořil velmi čtivý životní příběh svého otce. Se zaujetím jsem četla o všech jeho láskách, které jej v životě potkaly. Poutavá kniha.
Kniha Tajné deníky ruského legionáře v seznamech
2016 | Hospodyně, model 2066 |
2016 | Krimi dekameron |
2017 | Harém po česku! |
2015 | Tajný deník ruského legionáře |
2017 | Policie Sever |
V této knize mě zaujala zejména zajímavá tématika, historické období, na které autor nahlíží že zcela jiného a netradičního pohledu. Mohu jen doporučit!