Tajné společnosti - válka svobodných zednářů přehled
Jan van Helsing (p)
Věříte, že na světě existuje tajné spiknutí několika lidí? Jste otevření myšlence, že několik málo mocných organizací ovlivňuje dějiny lidstva? Na toto téma už byl napsán bezpočet knih, a přece je většina lidí nebere příliš vážně. Spisovatelé jako Jan van Helsing jsou označováni za konspirační teoretiky, kteří vidí strašidla tam, kde nejsou, a balamutí tak řadové občany. Janu van Helsingovi se podařilo dostat do kontaktu s aktivním, vysoce postaveným svobodným zednářem a přimět ho k interview. V něm detailně popisuje skryté působení celosvětového tajného společenství – vše se tedy dozvíte z první ruky! Tento zasvěcený muž mimo jiné informuje o tom: – co představuje nový světový řád, kdy byl založen a jak je koncipován – proč se mají lidem implantovat mikročipy – proč se má v budoucnu masivně snížit počet lidí – že člověk nepochází z opice – jakou roli hrají Ježíš a ilumináti – že skutečně existují hadí lidé – jaká jsou zednářská znamení, pomocí nichž se jednotliví členové poznávají – jak působí duchovní síly a jak je lze využívat – jakou roli v rámci zednářského společenství zastávají templářští rytíři – jak lze ovládat lidi pomocí morfogenetických polí – proč většina německých zednářů hájí národní zájmy a proč jsou v mnoha lóžích nežádoucí určité náboženské skupiny – že se zednáři bouří a mezi některými panuje přímo válka Toto není kniha pro slabé nátury!... celý text
Literatura naučná Historie
Vydáno: 2013 , Anch-booksOriginální název:
Geheim-Gesellschaften 3 - Krieg der Freimaurer, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajné společnosti - válka svobodných zednářů. Přihlašte se a napište ho.
Budu-li předpokládat, že zpovídaná osoba není smyšlená, tak je kniha plná zajímavých informací. Mnohé se mi potvrdilo, mnohé vyjasnilo a na druhou stranu mnohé zkomplikovalo. Ale tak už to s poznáním bývá. Bylo by zajímavé číst, jak by tázaný odpovídal dnes. Líbil se mi autorův postoj k celé situaci v dovětku knihy. Velice dobře se to četlo.
Kniha Tajné společnosti - válka svobodných zednářů v seznamech
tajné společnosti, organizace, spolky svobodní zednáři konspirace konspirační teorie spiknutí NWO - Nový světový řádAutorovy další knížky
2011 | Kdo se bojí Smrti? |
2019 | Můj otec byl MIB |
2012 | Ruce pryč od této knihy! |
2013 | Tajné společnosti - válka svobodných zednářů |
2017 | Kniha za milion! |
Škoda, že jsem se k této knize nedostal dříve, skoro patnáct let od vydání originálu přece jen svět někam pokročil a leccos se změnilo. Přesto jsou v knize zajímavé informace a jsem zvědavý, jak se svět bude dále vyvíjet.