Tajné zbraně třetí říše: Raketové a dálkově naváděné zbraně nacistického Německa přehled
Ivo Pejčoch
Součástí dějin druhé světové války se staly na svou dobu technicky pokročilé zbraňové systémy, vyvíjené inženýry Hitlerovy třetí říše. Dodnes představují publicisticky vděčné téma, a autoři takzvané literatury faktu se často předhánějí v popisech fantastických zbraní, které mohly zvrátit běh dějin, kdyby Němci měli k dobru jenom několik měsíců.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajné zbraně třetí říše: Raketové a dálkově naváděné zbraně nacistického Německa. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Tajné zbraně třetí říše: Raketové a dálkově naváděné zbraně nacistického Německa v seznamech
vojenská technika tajné zbraně tajné projekty a zbraně Třetí říše raketa V2 raketové zbraně
Ani táto kniha od pána Pejčocha nesklamala. A predstavuje skvelý prehľad o používaných respektíve testovaných tajných zbraniach, konkrétne rakiet a navádzaných bômb v nacistickom Nemecku. Len obrovská škoda,že takýto skvelý a plodný autor už skončil svoju cestu na tejto zemi.