Tajnůstkáři přehled
Sandra Brown
Arden Maxwellová by ráda věděla, kam se poděl její otec, který byl před dvaceti lety spolupachatelem téměř dokonalé loupeže půl milionu dolarů. Aby přišla záhadě na kloub, rozhodne se vrátit do rodinného domu u tajemného jezera Caddo. Netuší však, že dva otcovi tehdejší kumpáni – válečný hrdina a zkorumpovaný okresní prokurátor – bedlivě sledují každý její krok. Nový detektivní román Sandry Brown, v němž opět nechybí napětí, tajemství, ale ani milostná zápletka.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
Thick as Thieves, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajnůstkáři. Přihlašte se a napište ho.
Knihy Sandry Brown mám všechny, kromě teda těch vyloženě romantických. Ty mne vůbec nenadchly. Zdá se mi, že takové paní spisovatelce moc nejdou.
Ale ty vícestránkové to je jiná káva. Tajnůstkáři sice také nepatří k tomu nejlepšímu, ale čtivost je zaručena. Tajemství táhne, tajnůstkářů je tam fůra a Arden, která se snaží vypátrat, co se před mnoha lety stalo, je šokována odkrytou skutečností. Já teda taky - a to hlavního padoucha známe od začátku, úhoř jeden slizkej je to.
10 nejprodávanějších knih (11. týden)
22.03.2023
Byla to dokonalá loupež. Téměř...
24.02.2023
Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)
19.02.2023
„Všechno, co kdy uděláme, s námi zůstane už napořád. Nemůžeme se toho zbavit ani od toho utéct. Je to s námi navěky i po smrti.“
Kniha Tajnůstkáři v seznamech
Kniha se čte lehce a svižně. Dobře popisované dějové linky, vše do sebe hezky zapadlo. U této autorky nemusím popisování milostných scén, jsou jaksi zvláštní.
Postupné odhalování je dobře dávkováno, ale samotný závěr skutečně překvapil.