Tajomstvá živých přehled

Tajomstvá živých
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494681/tajomstva-zivychlfwskC-B4E-.jpg 4 260 260

Hruď sa jej dvíhala a klesala, od strachu lapala dych, ale prišla neskoro. Už videla to, čoho sa najväčšmi obávala – zadné sedadlo auta bolo prázdne. Jej dievčatko zmizlo. Abigail žije dokonalý život so svojím milujúcim manželom a s rozkošnou dcérkou Izzy. Niekto však pozná jej tajomstvo a chce, aby pravda vyšla najavo. Malú Izzy jedného dňa unesú z parkoviska a vyšetrovaním prípadu poveria detektívku Robyn Carterovú. Ktosi posiela Abigail výhražné správy z anonymného čísla a ohrozuje všetko, čo jej je drahé. Čo Abigail skrýva? Inštinkty Robyn našepkávajú, že medzi Izziným únosom a dvomi vraždami, ktoré vyšetruje, existuje súvislosť. Má sklony k impulzívnemu konaniu, ale keď naposledy takto konala, jej snúbenca to stálo život a ešte vždy si to vyčíta. Túži rozlúsknuť prípad a získať späť svoje miesto detektívky, no najprv musí nájsť stratenú sebadôveru – a to rýchlo. Robyn sa pustí do prenasledovania bezohľadného viacnásobného vraha. Ak sa k tomu zvrátenému človeku nedostane včas, unesené dievčatko zomrie.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)
Originální název:

Little Girl Lost, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajomstvá živých. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (87)

putpuda
26.11.2023 5 z 5

Skvělá záležitost!!
Tuto knihu a to nekecám, jsem koupila na bazaru za 12 Kč. Kniha jako nová, hned mě zaujala obálka. Neskutečně čtivé, napínavé, zamotané, postavy sympatické.
Jen doufám, že se brzy dočkáme dalšího dílu s Robyn. Moc se těším!

Jaroushek
24.10.2023 4 z 5

Na to, že to dle doslovu byl první thriller autorky, to nebylo vůbec zlé. Rozuzlení je dávkováno postupně, vše se točí kolem pár postav, jen konec byl trochu slabší.


jitkapeldova
24.08.2023 5 z 5

Pěkné čtení, musim říct, že tentokrát jsem skoro do konce nevěděla, kdo za čím stojí.. zajímavé, napínavé.. rozhodně doporučuji a těším se na další díl.. myslim, ze tohle je úžasný začátek serie :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajomstvá živých v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených316x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených15x
v Knihotéce267x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech1x