Tajomstvo domu na Foster Hille přehled
Jaime Jo Wright
Pre Kaine Prescottovú smrť nie je cudzím pojmom. Keď jej pred dvoma rokmi zomrel manžel, na jej naliehavé prosby o hlbšie prešetrenie jeho podozrivého úmrtia nikto nedbal. V zúfalej túžbe po novom začiatku si Kaine naslepo kúpi starý dom v rodnom meste svojho starého otca vo Wisconsine. Jediný pohľad na strašidelný, opustený dom v nej však okamžite rozpúta pochybnosti, či jej rozhodnutie nebolo unáhlené. A keď na svetlo sveta pomaly vychádza temná história starého domu, Kaine je nútená čeliť desivému poznaniu, že nemá kam ujsť. O storočie skôr nepredstavuje dom na Foster Hille pre Ivy Thorpeovú nič iné, iba bolestné spomienky. Keď sa na jeho pozemku nájde neznáma mŕtva žena, Ivy cíti potrebu odhaliť jej identitu. Pátranie ju však vženie do nebezpečných vôd, oživí bolestné spomienky a vyžiada si spoluprácu s mužom, ktorý jej zlomil srdce. Podarí sa Ivy objasniť záhadu a nájsť novú nádej skôr, než vyhasnú ďalšie životy - vrátane jej vlastného?... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2018 , i527.netOriginální název:
The House on Foster Hill, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajomstvo domu na Foster Hille. Přihlašte se a napište ho.
Moje třetí knížka od autorky a jsem nadšená! Mám ráda prolínání minulosti a současnosti a odkrývání starých tajemství.
Krásně se to čte, postupně dávkovaná pravda udržuje napětí a to vše dohromady dělá knížku neodložitelnou.
Trošku mě mrzí, že mám před sebou už poslední autorčinu knížku a že v češtině ani nikdy nevyšla.
Kniha Tajomstvo domu na Foster Hille v seznamech
rodokmeny pronásledování křesťanská literatura pátrání v minulosti křesťanská víra rodinná tajemství staré domy prolínání minulosti a současnosti thrillery pro ženy vyšetřováníAutorovy další knížky
2018 | Tajomstvo domu na Foster Hille |
2019 | Kliatba Misty Wayfairovej |
2020 | Ozveny medzi kameňmi |
2020 | Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku |
Moja prvá kniha od tejto autorky. Mám rada knihy, kde sa prelínajú dve časové línie - minulosť a prítomnosť. Postupne sa odhaľujú tajomstvá a pravda pomaly vychádza na svetlo sveta... Kniha ma držala v napätí až do konca, ťažko sa púšťala z rúk.
Čo ma ale dosť odrádzalo, bolo neskutočné množstvo chýb. Ach, keby som nebola v takom očakávaní, čo sa bude diať, ako to bude pokračovať, asi by som kvôli chybám knihu odložila, ale nedalo sa... a neľutujem, i keď som mala občas nervy.... a keď bolo na jednej strane zmenené meno jedného z hlavných hrdinov ufff...to bol strop.
Ale no.... napriek tomu som si knihu vcelku užila a určite ju môžem odporučiť prečítať .