Taková ženská jako já přehled
Uljana Donátová
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Taková ženská jako já. Přihlašte se a napište ho.
S autorkou jsem četla rozhovor a dospěla jsem k názoru, že by mi její knihy mohly docela sedět. Ale je to spíš naopak, mám dojem, že jsem se s knihou moc nepotkala. Hlavní hrdinky, prostředí ve kterém se pohybovaly i témata, která řešily, byly dost mimo mě, takže jsem se do příběhu nedokázala moc vcítit a měla jsem dojem, že mi autorka úplně nepomáhala, aby mi to vše přiblížila... Kniha se nečetla špatně, ale moc nezaujala.
Zpočátku jsem ji chtěla odložit, ale po pár stránkách jsem se začetla, a docela se mi to líbilo. Odpočinkové nenáročné čtení, možná si od autorky přečtu ještě nějakou.
Knižní novinky (13. - 26. srpna)
13.08.2018
Kniha Taková ženská jako já v seznamech
2019 | Matka v trapu |
2018 | Taková ženská jako já |
2021 | Matka s ručením omezeným |
2023 | Biograf láska |
Tak trochu zklamání. Podle popisu na obálce to má být humorný příběh... Já v knize ale humor nenašla. Téma úmrtí ženy v nejlepších letech, která byla celé manželství podváděna svým manželem a po smrti vše rozebírá s jeho milenkou mi vůbec humorné nepřipadá. Asi nemám smysl pro humor. Hvězdičky dávám za nenáročné odpočinkové čtení a za popis krásného vztahu dcery s matkou.